Nieuwsgierig naar de rest?

Het artikel dat je net gelezen hebt, was slechts een voorproefje. In de volledige Prinsjesdagspecial van de Geldgids vind je nog veel meer interessante informatie.


Wil je verder lezen? Koop dan het hele nummer voor maar 3 euro in onze webwinkel.

Check je inkomen in 2020

Dit artikel heb je net kunnen lezen als voorproefje.

Nieuw in 2020

Regelingen en wetten worden regelmatig aangepast. Dat wordt niet breed uitgemeten, omdat je dat als burger zelf moet bijhouden. De Geldgids zet alle veranderingen op een rij. Via ons handige keuzemenu krijg je alleen de veranderingen te zien die relevant zijn. Op maat gemaakt.

10 tips

Om vermogensbelasting te besparen

Wie vermogend is, betaalt belasting. Maar door slim met vermogen te schuiven, kun je wel de aanslag verlagen. Plus: hoe ziet de nieuwe vermogensheffing vanaf 2022 eruit en hoe kun je daar nu al rekening mee houden.

Huis in de aangifte

2019 en 2020

Vanaf 2020 wordt de maximale hypotheekrenteaftrek versneld afgebouwd naar 37% in 2023. Toch zijn er ook huiseigenaren die de komende jaren aanzienlijk méér aftrek voor de eigen woning krijgen dan voorheen. Bekijk het hier voor je eigen situatie.

Ondernemers

zijn ook consumenten

Langzaam dringt het besef door dat kleine ondernemers ook consumenten zijn en juridische bescherming nodig hebben. Welke bescherming krijgen zij en bij welk loket kunnen zij aankloppen voor hulp?

Doorverwijzers

Op consumentenbond.nl vind je nuttige beoordelingen van (financiële) producten en praktische informatie over geldzaken. Actueel en op maat. Ook handig als je zelf producten wilt vergelijken.

De Geldgids heeft een gratis nieuwsbrief,

ook voor niet-abonnees!

Bekijk hier een voorbeeld of schrijf je meteen in.